Sportslig moro på Nordic Padel for Bertel O. Steen-ansatte

Postet av Padeltennis den 11. Mar 2024

Torsdag 07/03/2024 var en dag fylt med latter, sportslig aktivitet og teambuilding for ansatte i Bertel O. Steen på Nordic Padel avd. Nord Rødtvet.Med 12 entusiastiske ansatte påmeldt, ble det arrangert en spennende introøkt hvor deltakerne ble introdusert til padel, en idrett som vokser i popularitet over hele verden.

For å sikre en grundig forståelse av spillets grunnleggende teknikker, ble deltakerne delt inn i tre baner. Tony fungerte som instruktør og ledet økten med engasjement og ga en omfattende opplæring på to av banene. Den siste banen var for de som allerede hadde litt erfaring og ønsket å utfordre hverandre i en kamp.

Med mål om å utvide deltakelsen og gjøre padel til en fast aktivitet, jobber vi kontinuerlig med å rekruttere flere medlemmer. Planen er å arrangere slike økter månedlig, og vi håper å kunne tilby enda flere muligheter i fremtiden.

Vi oppfordrer alle ansatte i Bertel O. Steen som er nysgjerrige på denne spennende og morsomme idretten til å delta sammen med sine kollegaer. Ta kontakt med Tony Thong Duc Nguyen på e-postadressen tony.thong.duc.nguyen@bos.no for å melde din interesse eller for ytterligere informasjon.


Kommentarer

— Guest

Siste fra Padeltennis