Nye regler garderober/skap

Postet av Bertel O. Steen B.I.L. den 19. Mar 2024

Hei alle brukere av garderoben og treningsrommet!


Etter oppussingen og oppgradering av apparater har det det til alles glede og gode helse blitt økt bruk av treningsrommet. For at alle skal ha mulighet til både å trene og bruke skap, gjør vi noen noen endringer. Dette er avklart med eiendom. 


Garderobene ser ut som skitne gutterom med sure sokker, rot og sykkelbukser overalt. Slik kan vi ikke ha det lenger. Det er ikke en gang mulig å vaske i herregarderoben. 


1.

Fra 1. april er opphører ordningen med faste skap som bare noen få heldige har nytt godt av. Vi går over på samme ordning som man har for eksempel på SATS. Man tar med seg lås og låser inn tingene sine under trening. Det er mange som vil trene og det er ikke rettferdig at bare noen få heldige har faste skap. 


2.

Fra 1. april er det ikke mulighet til å henge fra seg klær, håndklær, sykkelbukser, skidresser eller hva det måtte være i garderoben over natten. Ei heller lagre eget utstyr. Du må låse/henge ting i skapet en tiden du trener. 


3.

Alle gamle sokker, sko, deodoranter, håndklær, treningsbukser, etc. som ligger/henger i garderoben fjernes 1. april. Alt blir kildesortert. 


Håper at alle er med på dette slik at vi kan ha en ryddig og hygienisk garderobe man kan trives i .


Mvh

Christian, ansvarlig for trimrommet. 



1 Kommentar

Kommentarer

  • Erik Johan Berger

    Burde vært en ordning for dem som sykler til jobb og slippe og dra med seg såpe og håndklede og skiftetøy hver dag i pc sekken ? Håper det kan bli en løsning på det

    19 mars 2024

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Bertel O. Steen B.I.L.